1

Mac lanserte sent i 2015, kolleksjonen Magic of The Night. I denne limited edition kolleksjonen, var det ett produkt som ble hypet veldig opp av kosmetikkelskere over hele verden. Nemlig en «extra dimension skinfinish» med navnet Oh Darling. Den blir beskrevet som en metallisk gull, som har en sterk skimrende glød på huden. På kun få dager var produktet revet vekk fra butikkhyller over hele verden.

6

Endelig har det kommet et produkt i norske butikker som ligner ekstremt. Det er L’oréal sitt Face Illuminating Powder. Dette pudderet har en silkemyk finish, og er veldig pigmentert. Det er litt mørkere i daglys, men i blitsfotografering er de identiske.

7

Etter min mening, er L’oréals Face Illuminating Powder en av de beste highlighterene til under 150 kr på det norske markedet. Absolutt verdt de drøye hundre kronene!

Her er link til L’oréal Face Illuminating Powder

Ønsker du fortsatt og kjøpe Oh Darling, er det mulig det finnes på amazon eller Ebay!

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

1 Comment

Stine

Fine pigmenterte farger! Kanskje jeg må gå til innkjøp og teste denne.. 🙂

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *