Nude+Red

Endelig har det kommet gode leppe-paletter til under 200 lappen i Norge. L’oréal har samlet de mest ikoniske fargene fra Color Riche serien, og satt de sammen til 2 paletter. Nydelig nude-nyanser og klassiske røde nyanser, som du kan mikse eller bruke på egen hånd. Perfekte paletter hvis du skal ut å reise. Også brilliant for oss som liker å ha ulike valg og muligheter.

1

Den silkemyke teksturen er den samme som de vanlige Color Riche leppestiftene. Palettene har gode pigmenter, spesielt de mørkere fargene. Når det kommer til holdbarheten på leppene, varierer de forskjellige fargene veldig. De lyseste fargene holdt ganske greit. Jeg er mest imponert over de tre mørkeste røde fargene.

2

To tomler opp fra meg!

Her er noen direkte linker til produktet:
Red
Nude 

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *