Charlotte-Tilbury-eyes-to-mesmerise-mona-lisa-2

Charlotte Tilbury
Med over 20 års erfaring i bransjen bak kameraet, har make-up artisten Charlotte Tilbury skapt produkter i høyeste kvalitet for kvinner i alle aldere, med ulike hudtyper og ulike stiler. Alle finner noe i hennes voksende sortiment.

Produktet
Eyes to mesmerise er en serie med kremøyenskygger i seks ulike nyanser. Her er det noe for alle. På Tilburys nettside blir produktet beskrevet som en serien med en revolusjonerende vann-tilført formel. Det betyr kremskyggene har en avkjølende effekt. Produktet er basert på en ”easy-glide” formel, som gjør at produktet ikke vil dra rundt på området rundt øynene. Det er også tilført E-vitamin, som fukter og beskytter huden. Når det kommer til fargepigmentene, består de av en soft-fokus funksjon. Det betyr at pigmentene vil belyse og glatte over linjer og ujevnheter.

Produktet kommer i TIlburys kjente, luksuriøse innpakning. Selve produktet kommer i en liten glasskrukke. Derfor føles krukken ganske tung, men fortsatt grei nok til å kunne reise med. Ønsker du et ganske likt produkt, i en mer reisevennlig emballasje, anbefaler jeg øyenskyggepenner som Bobbi Brown har (fås kjøpt hos Kicks til ca 300 kr). Konsistensen vil være mer kremet enn Eyes to mesmerise serien, men fortsatt like lette å blende ut og samme intensitet i farge.

Mona Lisa

Mona Lisa er fargen jeg kjøpte, og TIlbury beskriver den selv som «a wisteria-chocolate bronze that I designed to recreate the soft-focussed smokey stare of da Vinci’s leading lady with that unbreakable a gaze.» Fargen er basert på en sjokoladebrun bunnfarge, med et hint av metallisk bronse. Selve fargen er ikke unik, men formuleringen er fantastisk. Den har en mousse/krem-lignende tekstur, som er rik på pigment.

Charlotte-tilbury-eyes-to-mesmerise-mona-lisa-3
Produktet er lett å jobbe med, lett å bygge opp og holder godt hele dagen. Selv, beskriver Tilbury produktet som «a clever cream-to-sheen formula that creates maximum impact with minimum effort.» Dette vil jeg si meg ganske enig i. Et produkt du ikke kan gjøre mye feil med, fordi den unike formuleringen er så lett å jobbe med.

Prisen på produktet ligger på 32 dollar. Det tilsvarer rundt 280 norske kroner. Charlotte Tilbury produkter er ikke like lett å få tak i for oss i Norge. Jeg bestilte derfor produktet fra Beautylish. Det gikk veldig fort, og jeg fikk i tillegg flere vareprøver fra andre Charlotte Tilbury produkter.

Ønsker du å lese mer om Charlotte Tilbury og hennes fantastiske lukseriøse produkter, kan du besøke henne her. Eller så er hun aktiv på Youtube, der hun legger ut tutorials og forklaringer på produktene hennes.

Dupes
Er du usikker på å bestille produkter på nett, eller ønsker et annet eller et billigere produkt, fant jeg mange lignende farger i min kolleksjon. Under finner du direkte linker!  

Charlotte-tilbruy-eyes-to-mesmerise-mona-lisa

Fra venstre:
Sephora Colorful Shadow and liner i fargen Nacré (shimmer) 
Estée Lauder Pure Color Envy i fargen 01 Brash Bronze 
Maybelline Big Eyes by Studioeyes i palette nummer 1 
Mac Paint pot i fargen Constructivist 
Charlotte Tilbury Eyes to mesmerise i fargen Mona Lisa ( linker til produktet nederst i teksten)
Mac single eyeshadow i fargen Sable 

Her er noen direkte linker til produktet:

Beautylish
http://www.beautylish.com/s/charlotte-tilbury-eyes-to-mesmerise-mona-lisa

Charlotte Tilbury
http://www.charlottetilbury.com/uk/eyes-to-mesmerise-mona-lisa.html

Net-a-porter
https://www.net-a-porter.com/no/en/product/613368

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *