1

Hun er allerede dronning av reality-tv, har 57,5 millioner følgere på Instagram og flere forskjellige kleskolleksjoner i en alder av atten år. Dette var ikke nok for Kylie Jenner. Hun har nå erobret skjønnhetsverden med kanskje en av de beste formuleringene på det trendy produktet liquid lipsticks, som har vært i vinden det siste året. Produktene hennes blir solgt ut på minutter av kosmetikkelskere over hele verden. Kolleksjonen hennes består av, til nå, åtte flytende leppestifter, tre lipglosser og tre metall flytende leppestifter. Dette er kun starten for Kylie Cosmetics.

KYLIPKITS1

For 29 dollar (ca 247kr) får du en flytene leppestift og en lipliner som matcher perfekt. Formuleringen er en av de beste på markedet, mener jeg. Den går fra en flytende konsistens, til å tørke helt matt på leppene. Den gir ikke den stive, tørre følelsen mange andre matte produkter gir. Den er veldig behagelig på leppene, og holder lenge. Fyller du inn leppene med liplineren før du påfører den flytende leppestiften, vil holdbarheten være lenger.

Å få produktet sendt til Norge er ganske dyrt ($14.95), men verdt det mener jeg. Ønsker du å få tak i produktene, er det lurt å følge Kylie Jenner og Kylie Cosmetics på instagram. Hun legger også ut på appen hennes når produktene slippes.

Absolutt en av mine favoritter!

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *