1

Vi kosmetikk-elskere prøver mange forskjellige produkter som kommer på markedet. De siste årene har etterspørselen etter highlightere eksplodert, og jakten på det produktet som gir oss den sunne, indre gløden sett utenpå har vært aktuell for mange. Sommeren er rett rundt hjørnet, noe som for meg betyr glødende, sunn hud. En god highlighter kan hjelpe deg med å få dette. ABH sitt Glow Kit gir meg dette.

Anastasia Beverly Hills er for mange kjent for sine uslåelige øyenbrynsprodukter, men er faktisk ett av verdens mest voksende skjønnhetsselskap. Anastasia Soare startet selskapet i 1997, og nå med hennes datter Claudia Soare på laget, har de sammen utvidet ABH til noe mye større. De har nå leppeprodukter, øyenskygger, konturpaletter i krem og pudder og de hinter stadig vekk om nye produkter som kommer (for eksempel foundationsticks sensommer 2016).

ABH Glow Kit i fargen That Glow er presentert som en samling av fire metalliske pudder highlightere som skaper en intens glød. Et universelt produkt som kan brukes hver for seg, blandes og påføres på øyne, ansikt og kropp. That Glow innheolder fargene sunburst som er beskrevet som en lysende gull med en metallisk finish. Golden bronze, som er en varm bronse med en gullspekket overflate. Bubbly , en dus rose champagne med en skimrende overflate. Dripping in gold, en overdådige gull med en levende , reflekterende overflate. Det finnes også et annet kit (Gleam kit), som i motsetning til That Glow, inneholder kaldere farger.
11

Formuleringen på dette produktet er en av de beste jeg har prøvd. Alle fargene føles som silke ved berøring, og de blender helt fantastisk på huden. Skal jeg sammenligne formuleringen med noen andre highlightere jeg har prøvd, må de bli Beccas shimmering skin perfectors. Hver panne inneholder 7,4 gram, noe som er ganske mye. Jeg ble overrasket da jeg åpnet pakken over hvor mye produkt man faktisk får. Til 595 kroner er dette absolutt innafor, hvis man tenker at man betaler under 150 kroner per panne i den størrelsen og den kvaliteten.
9

Dette produktet er for meg et must i sommer. Anbefales!

Ønsker du å kjøpe produktet?
Anastasia Beverly Hills 
Beautybay
Kicks
Sephora

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *