MMUAxMG
Tusenvis av indiebrands konkurrerer i dag mot de store kosmetikk-kjedene om de beste og mest innovative produktene. Kvaliteten de legger frem er på øverste hylle, og produktene er bedre enn noen gang. Ett av de er Makeupgeek, som nå er kjent for en av de beste formuleringene på øyenskygger i dagens markedet. I tillegg koster de bare 6 dollar per stykk.

I deres nyeste samarbeidet var det ikke hvem som helst som fikk æren av å sette navnet sitt på de fantastiske øyenskyggene. Manny er en nykommer i bransjen. Han startet Youtube-kanalen MannyMUA i 2014, og har rett under 1,3 millioner følgere. På Instagram har han to millioner følgere. Denne mannlige beauty-vloggeren har kommet for å bli, og viser nå frem andre talenter i samarbeidet med Makeupgeek.

MGxMMUAPaletten inneholder ni øyenskygger, som inkluderer tre av Mannys favoritt øyenskygger fra MakeupGeeks eksisterende kolleksjon. De seks andre er splitter nye, og er eksklusive til denne limited-edition paletten.

Jeg er veldig imponert over teksturen på alle skyggene, med unntak av en. Det er fargen Mars. Den er ikke like smooth, og den blender ikke like lett som de andre. Jeg er godt kjent med Makeupgeek formuleringene, og denne ligner ikke på noen jeg har prøvd. Jeg er usikker på om den skal være sånn, eller om det er en feil. Men jeg er veldig fornøyd med alle de andre fargene i
paletten.

5

Paletten er fortsatt tilgjengelig til 45 dollar (390 kr). Absolutt verdt investeringen!

Kjøp den her!

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *