Det amerikanske merket Colourpop har hundrevis av forskjellige produkter i hundrevis av forskjellige farger. Du finner ingen produkter over 8 dollar, som gjør de er elsket av bloggere, Youtuber’e og vanlige forbrukere verden over fordi kvaliteten også holder mål. Men er produktene så gode som alle skal ha det til? De er jo så billige. Jeg må si jeg ble positivt overrasket da jeg fikk pakken på døra helt fra LA i California.

2Øyenskyggene er ett av produktene Colourpop er mest kjent for. De er kjent i bransjen for sin unike formulering, og med en ekstrem pigmentering. Skyggene selges enkeltvis, og heter Super Shock. Formuleringen beskrives som ”bouncy”. Kan en øyenskygge føles spretten når man tar på den? Jeg ble veldig positivt overrasket over kvaliteten, formulering og pigmentene på alle skyggene jeg kjøpte. De er pudderskygger, men føles mer som krem. De metalliske skyggene er veldig intense, og de påføres aller best med fingertuppene for best intensitet på øyelokket. Jeg kommer absolutt til å bestille flere av disse.

7En annen kategori de er kjent for er leppeprodukter. De har en haug av forskjellige farger og finisher. Jeg endte opp med tre ulike finisher. En ultra satin lip og lippie stix i glossy og matt. Ultra satin lip påføres som en liquid lipstick og den tørker nesten helt matt. Den var veldig behagelig å ha på leppene, og hold en god stund. Absolutt en vinner hvis du syntes den vanlige liquid lipstick formuleringen er for tørr. Denne likte jeg godt, og fargen er en jeg vanligvis bruker hver dag. Lippie stix i den matte formuleringen bestilte jeg to av. Begge var ganske behagelige på leppen, men dro litt når jeg påførte (litt som Mac sine matte leppestifter gjør). Fargene ser ganske like ut på bildet, men Contempo er lysere enn Lumiére. Jeg vil prøve noen enda lysere farger neste gang i samme formulering. Den siste jeg bestilte var lippie stix i glossy formulering. Fargen Bound var mye mer rosa enn jeg hadde trodd, og heller ikke så intens som jeg hadde håpet. Men som man ser på bildet, går det absolutt an å bygge den opp. Den var behagelig i påføringen, men hold ikke så lenge før jeg måtte legge på mer.

6Det siste produktet jeg ønsket å prøve var blush. De skulle nemlig ha samme formulering som øyeskyggene, derav navnet Super Shock Cheek. Jeg ble litt skuffet over denne sammenlignet med øyeskyggene. Den er mye fastere, og blendet ikke så godt inn i kinnene som jeg hadde håpet. Den kjennes mer ut som ett pudder enn krem slik som øyeskyggene, og smelter ikke så pent inn med andre produkter man har i fjeset slik som jeg håpet. Men den var veldig pigmentert, og fargen liker jeg veldig godt. Jeg er nødt til å prøve meg litt mer fram med denne, og se om jeg får den til å fungere.

5I helheten er jeg veldig fornøyd og positivt overrasket over produktene. Noen av øyeskyggene har samme konsistens som Tom Ford sine til en brøkdel av prisen. Leppeproduktene holdt godt på leppene, og var komfortable. Blushen var en liten nedtur, men jobber man den godt inn kan man oppnå en sunn glød. Jeg skal helt sikkert handle mer fra Colourpop, og jeg gleder meg til å teste andre produkter de lager!

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *