1

Etter mange år på Youtube, har livstilvloggeren Zoe Sugg kommet ut med sin tredje kolleksjon for hennes egent skjønnhetsmerket som hun lanserte i 2014. Produktene bærer preg av vloggerens store lidenskap: Badeprodukter. Forskjellige såper, badebobler, fizzer og badesalter finnes i de forskjellige kolleksjonene. I tillegg har hver kolleksjon en mist og toalettmapper i forskjellige størrelser. Alle produktene har solgt ut verden over, og er elsket av de 10 millioner følgere hun har på Youtube.

Dette er mitt første kjøp av hennes produkter, og det gjorde jeg gjennom Feelunique som har hele hennes sortiment. I hennes nyeste kolleksjon, Sweet Inspirations, var det særlig ett produkt som fikk min oppmerksomhet. Nemlig produktet Body Fondant. Denne blir beskrevet som en glatt balm som gir en sunn glød til huden. Det er lenge siden jeg har sett et slikt produkt på markedet, og jeg var veldig spent på hvordan formuleringen var.

Z_BFFor det meste er jeg imponert over produktet til den prisen den har. Jeg skulle ønske det gikk an å bygge opp produktet mer slik at man fikk en mer intens glød. Det syntes jeg var veldig vanskelig, fordi produktet har den formuleringen den har. Men fordi den har den lette, balm-aktige formuleringen, ligger produktet fint på huden uten at man ser hvor man har plassert det og ikke. Den blender seg fint ut, og man får en utrolig pen, sunn glød.Lukten av produktet er også verdt å nevne. For meg, lukter det vanilje med en tvist. Den er ganske søt, men jeg syntes ikke den er for sterkt.

Dette er ett av de dyrere produktene i denne kolleksjonen, 10 pund. Men etter min mening, på bakgrunn av formuleringen, er det verdt prisen. Produktene rangerer i pris fra 5-12 pund. En rimelig skala i forhold til produktene og størrelse på de.

Er du på jakt etter intens bodymakeup er dette ikke noe for deg. Ønsker du en naturlig glød du kan smøre på bryst, skuldre, armer og ben en sen sommerkveld, er dette noe for deg!

Hele kolleksjonen kan kjøpes her

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *