Ciate_london_liquid_lipsticks

Alle merker har det siste året kommet ut med matte leppestifter, og Ciaté London er også en av dem. Det tidligere neglelakkmerket har kommet ut med flere produkter i 2016, også i samarbeid med MTV-stjernen Olivia Palmero. Dette er mitt første møte med deres sminkeprodukter, og jeg skal med det første se nærmere på deres matte flytende leppestifter.

Denne esken inneholder tre deluxe samples av Ciaté Londons Liquid Velvet matte lipsticks. Disse er beskrevet på Sephora som «En langvarig og ultra – vibrerende, fuktighetsgivende matt flytende leppestift.» De kombinerer vibrerende pigmenter med en matt finish. I tillegg er det tilført hyaluronsyre, som gir leppene intens fuktighet og at leppene ser fyldigere ut. Ciaté London har også laget en spesiell blanding av fuktighetsgivende ingredienser, som skal gjøre at leppestiften har ekstrem hold.

Esken inneholder som sagt tre leppestifter, denne kostet 21 euro. En stor leppestift koster 230 kr på kicks.no og 19 dollar på sephora.com. Det er deres bestselgere Swoon, Pin Up og Diva som er i esken, og her kommer en liten gjennomgang av hva jeg syntes.

Ciate_london_liquid_lipstics

Av de tre forskjellige fargene er mine favoritter Swoon og Pin Up. Swoon er den lyseste fargen i esken. På Sephoras nettsider er denne fargen beskrevet som nude, noe jeg er enig i. Snakker vi hudtoner, vil jeg si denne fungerer som en nude opp til en MAC NC/NW 25. Mørkere enn det vil den være for lys. Jeg liker denne fargen godt, og den er enkel å påføre og holder godt. Teksturen på alle fargene er lik. En mousse lignende tekstur. Ikke for rennende, men nok til at de glir over leppene.

Pin Up har blitt en farge alle vil ha. En perfekt Kylie Jenner«pinkish brown». Så jeg vil beskrive denne fargen som en rosaaktig farge med ett godt innslag av brunt. Macs lipliner i Soar er 95% lik. Denne er lett å påføre, og behagelig på leppene. Ikke for tørr, men fortsatt helt matt. Disse to er de mest komfortable og varer lengst på leppene.

Ciate_london_liquid_lipsticks

Røde, matte leppestifter er alltid vanskelig å bruke. Det er fordi den sterke røde fargen må være perfekt påført og se ny-påført ut på leppene, hvis ikke kan det fort se uferdig ut og at du har påført fargen på vei ut døra. Den tredje fargen, Diva, er den fargen jeg slet mest med. Den var umulig å påførte uten en lipliner først. Fargen tørket ikke fort nok, så den blødde utenfor leppelinjen med en gang. Med liplineren Ruby Woo fra Mac (som er 90% lik), hjalp det litt i påføringen. Derimot skiftet den røde, fine fargen over til en rar, rosa lignende farge når den tørket. Dette skjedde både med og uten lipliner.

Jeg er veldig fornøyd med denne lille samlingen, og kommer til å bruke Swoon og Pin Up. Disse har godt hold, og føles fuktighetsgivende på leppene. Den røde fargen Diva er jeg usikker på, men den skal testes noen ganger til. Som nevnt tidligere, får du kjøpt disse i store størrelsen både på Kicks til 230 kr og på Sephora til 19 dollar.

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *