loreal_true_match_highligthers
De fleste merker har nå highligting produkter i sine kolleksjoner. Nå har L’oréal fått noen tilskudd i sin True Match serie. I norske butikker består kolleksjonen av fem deler. To highligtere i pudderformel, to flytende highligtere og en brightening penn. På min lyse hudtone ble brightening pennen for mørk, men alle de andre produktene fungerer greit. De er nemlig utviklet for å passe alle hudtoner. Jeg testet alle produktene i butikk før jeg kjøpte de.

Når det kommer til den flytende higlighteren, er jeg ikke helt overbevist. Jeg kjøpte kun den varme versjonen, for den kalde var ikke helt etter min smak. Problemet jeg har med dette produktet er at det er vanskelig å blende ut hvis man påfører for mye, for da klumper produktet seg på huden. Men påfører man for lite, blendes det ut til ingenting. Jeg slet med å finne en mellomvei. L’oréal beskriver at produktet skal påføres over foundation, og det skal gi en diskret glød, men dette var ikke lett. Jeg prøvde med forskjellige koster, beautyblender og fingrene. Også med og uten foundation, før og etter pudder. På god avstand gir produktet en våt finish på huden, noe jeg liker godt. Men kommer du nærmere, ser det klumpete og skjoldete ut.


loreal_higlighters

Pudderene derimot liker jeg bedre. De har en silkemyk konsistens, og jeg liker at de tre forskjellige nyansene i begge palettene fungerer godt sammen. I følge L’oréal skal produktene fremheve ansiktets struktur og gi huden en strålende glans. De gir en strålende glans, og de blendes fint inn i huden. Fargene heter Golden Glow (varm undertone) og Icy Glow (kald undertone). Min hud har en nøytral undertone, men heller mot en varm undertone. Derfor syntes jeg det alltid er vanskelig med produkter som har kalde undertoner. Derfor liker jeg Golden Glow best, for Icy Glow ser litt for blå ut på min hudtone. Begge pudderene er også nydelige som øyenskygger!


loreaø_higlighters 10 9

Min konklusjon er at pudderene absolutt er verdt å sjekke ut. Er du på utkikk etter en flytende highlighter, ville jeg heller gått for L’oréal Lumi Magique Base. Denne kan du bruke som base, blande inn i foundation eller plassere direkte på toppen av kinnbena for en nydelig glød.

L’oréal True Match Highlighter i Golden Glow: 119 kr
L’oréal True Match Highlighter i Icy Glow: 119 kr
L’oréal True Match Highlight Illuminating Liquid i 101 (varm tone): 119 kr

 

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *