MAC_FAVORITTER

Da jeg var yngre og begynte å interessere meg for kosmetikk, husker jeg at drømmen var å handle produkter fra Mac. Merket fantes ikke i Norge på den tiden, men jeg husker jeg så kjendiser i blader som brukte produkter fra Mac. For meg hadde Mac en egen ”vibe”. De som brukte og jobbet for merket var kreative, utrolig kule og ikke redd for å bruke farger og forskjellige teknikker. For til og med i dag, får jeg litt den samme følelsen når jeg går inn i en Mac butikk, eller handler produktene deres på nett. En følelse av å være en del av en kultur som står for kreativitet og ureddhet.

Mac tilbyr hundrevis av forskjellige leppestiftfarger i utallige forskjellige formuleringer. Alle leppestiftene jeg eier fra Mac, er jeg veldig fornøyd med uansett finish. Her er mine favoritter, fra nude til vinrød:

 

MAC_FAVORITTER_MYTH_CREMÈ_CUP_PINK_PLAID_LADY_DANGER_RUBY_WOO_DARK_SIDE

Myth
En av Macs bestselgere, som også er en av de første jeg kjøpte fra deres sortiment. Den blir beskrevet som en nøytral nude, og har en satin finish. Det betyr at leppestiftene i denne formuleringen har høy pigmentering, men ikke er helt matt i finishen. Jeg bruker denne mest over andre leppestifter for å gjøre de lysere.

Pink Plaid
En matt leppestift som blir beskrevet som en rosa med blå undertoner. Min favoritt i hverdagen. Den er veldig behagelig på leppene og man trenger ikke bruke lipliner.

Cremé Cup
Blåbasert lys rosa, som har en creemsheen finish. Det betyr at finishen er preget av perlemorskimrende pigmenter. Denne formuleringen er også tilsatt ett serum som skal være svært fuktighetsgivende. Den perfekte Victorias Secret leppefarge.

Lady Danger
En korall basert rød leppestift, som er matt i finishen. Etter min mening er denne en av de beste matte leppestiftene på markedet. Den er så enkel å påføre, og holder lenge på leppene. Jeg bruker aldri lipliner med denne, rett og slett fordi det ikke er behov.

Ruby Woo
Ruby Woo er en super-matt, ikonisk rød leppestift med en blå undertone. Man behøver ikke å bruke en lipliner med denne, men jeg gjør alltid det. Da bruker jeg liplineren Ruby Woo fra Mac, som er helt eksakt farge.

Dark side
Mørk burgunder i en amplified formulering. Det betyr at den er fylt med pigmenter, som de matte leppestiftene, men har en fuktighetsgivende finish. Denne er veldig behagelig på leppene, men for en jevn påføring bruker jeg alltid liplineren Nightmoth som også er fra Mac.

Usikker på om Mac tester på dyr eller ikke? Les her: https://www.maccosmetics.no/animaltesting

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *