wetnwild_1
Høst-kolleksjonene er på god vei inn i butikkhyllene, og jeg var kjapp på nettsiden til Wet’n wild når de slapp deres. Kolleksjonen består av fire liquid-lipsticks, fire maskaraer i forskjellige farger og to paletter med tre farger i hver.

Liquid Lipsticks

Med en prislapp på $3.99 er disse noen av de beste flytende leppestiftene jeg har prøvd. Teksturen er ligner mer på en mousse som glir lett over leppene. De to mørkeste fargene var de vanskeligste å påføre og de så litt strekete ut på leppene, men sammenlignet med dyrere flytende leppestifter i mørke farger opptrer de helt likt. Ellers likte jeg alle fargene godt. Jeg vil si de holder 3-4 timer på leppene, ikke særlig lenger.

9

Liquid Lipsticks mørk til lys:
Take it like a vamp
Don’t be a Plum-Plum
How Fleek Is Your Love
Too Tulip To Quit

 

Limited edition Coloricon Eyeshadow Trio
Wet n Wild er kjent for sine rå-gode øyenskygger til en veldig lav pris. Disse skuffer ikke. Begge trioene føles silkemyke og glir lett over øyelokket. De er lette å blende ut, samtidig som de er intens i farge. Dessverre er det noen svakheter ved begge trioer.

10Plaid To The Bone: Taupe, dark blue, Green/brown duochrome
Velour Vixen: Bone, Brick red, Dark purple

I Plaid To The Bone er den mørkeblå fargen litt ujevn og litt vanskelig å blende ut og i Velour Vixen er den mørke lilla fargen omtrent sort når man påfører den. Det er heller ikke noe glitter i den fargen, noe som det ser ut som før man starter å blende den ut. De andre fargene er veldig gode og ser

Coloricon Color Mascara
Mascaraene er i denne kolleksjonen er en skuffelse. Ingen av de gir særlig volum eller fylde. Fargene er fine og kan bygges opp til å bli intense, men det hjelper ikke når de ikke gjør noe annet. Disse anbefaler jeg ikke.

wetnwild_8
34829: Lilla
34830: Blå
34831: Grønn
34832: Brun

I all hovedsak inneholder denne kolleksjonen mange billige, gode funn. Øyenskyggene og de flytende leppestiftene får tommel opp fra meg.

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *