Fest-sesongen er for de fleste over for denne gangen, men litt glitter og glamour i hverdagen gjør vell ingen skade. Og nå som vi ser highlightere og andre ansiktsprodukter i tyngre glitter-formuleringer kan Urban Decays Moondust palette brukes til mye forskjellig, ikke bare som øyenskygger.

Moondust paletten fra Urban Decay består av åtte ulike 3D-metalliske skygger som har en intens glitter-effekt. Jeg mener de har valgt ut veldig fine og varierte farger som passer for alle øyefarger. Du har for eksempel en intens kobber farge som fremhever blå øyne, og en ganske fremoverlent grønn som passer nydelig til brune øyne.

 

Jeg leste mange anmeldelser da paletten endelig ble tilgjengelig for alle rundt september, og mange mente at fargene ikke var pigmenterte nok. Det er jeg ikke helt enig i. Glitter, pigmenter og andre like produkter er ikke lag for å blendes ordentlig ut. For å få en intens pigmentering er det best å bruke en finger og presse produktet rett på plass. Begynner du å blende den ut med en kost vil mye av pigmenteringen bli borte fordi mye av fargen ligger i glitteret og shimmeret. På esken av produktet sier Urban Decay akkurat det samme, og de anbefaler kun å blende i kantene med en tørr kost.

 

Min favoritt er den dype brune fargen som reflekterer gull. Den heter Lithium. Den er veldig intens, og jeg merket at når jeg påførte fargen på øyene kunne jeg blende kantene godt uten at alt glitteret ble borte. Jeg brukte en glitter-primer fra Nyx, noe man bør bruke når man prøver ut slike skygger. De sitter best og er mer pigmenterte om glitteret har noe litt seigt å feste seg i.

 

Hver skygge i paletten er på 0.7 gram som er standard for en single øyenskygge. Paletten er produsert i Canada.

Paletten er tilgjengelig på kicks.no
Nyx Face and Body glitter primer

Written by Ida Therese Johansen

Student ved Markedshøyskolen, PR- og samfunnspåvirkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *